GROOT OUD ORIGINEEL VAKWERKHUIS

€ 49.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD ORIGINEEL VAKWERKHUIS

Huis - Wanfried, regio

Heel veel ruimte heeft u hier! Met in totaal zeker negen kamers en een woonoppervlakte van minstens 250 m2 heeft u hier een kast van een huis voor een klein prijsje. In de geliefde omgeving van Wanfried want het kleine plaatsje Altenburschla ligt op een steenworp afstand van het gezellige stadje Wanfried.

Het karakteristieke valwerkhuis staat op eigen grond van minstens 450 m2 en dat betekent dat u aan de voorkant een leuk tuintje heeft, net genoeg, want anders moet u elk weekend grasmaaien en snoeien en dat gaat ook gauw vervelen bij een vakantiehuis. U komt hier om te genieten, niet om te werken.

Aan de achterkant en zijkant is alles bestraat en vlak dus daar heeft u geen onderhoud aan. Het huis zelf heeft al bijna overal dubbele beglazing in de oude stijl dus dat i helemaal goed. De kamers binnen zijn oud en achterhaald maar wel in redelijke staat, gezien de jaren van leegstand.

Water en stroom moet aangesloten worden want de meters zijn weggehaald maar de leidingen lopen tot in het huis en u zit hier vlakbij de straat dus dat moet geen probleem zijn. Dan kunt u direct beginnen met opknappen want links en rechts moet er wel wat gebeuren natuurlijk. Dat is logisch bij zo’n prijs.

Het huis is 9 x 15 m dus u heeft hier een enorme woonoppervlakte. Dat is sowieso een bebouwde oppervlakte van 130 m2 en dat moet zeker uitkomen op een totale woonoppervlakte van ongeveer 250 m2. Dat is echt heel erg groot. En dan berekenen we niet eens de grote zolder mee.

Beneden heeft u een grote woonkamer, een badkamer, keuken en nog twee kamers. Boven heeft u een grote hal en zes ruime kamers. Dit is echt een knoeperd van een huis met heel veel ruimte. Er is ook nog een kelder. Het huis zelf is geen monument maar het hele dorpje heeft wel een beschermd aangezicht.

Er is nog een huis achter het grote vakwerkhuis waar u recht van overpad aan moet verlenen maar dat gaat allemaal heel soepel en dit zijn hele aardige mensen. Daar heeft u dus geen last van en kunt u eigenlijk alleen maar van profiteren met een beetje sociale controle als u weg bent.

Al met al is dit een ideale investering voor de toekomt. U krijgt hier heel veel huis voor heel weinig geld. Met een beetje goede wil is dit pand zo opgeknapt en dan liggen alle mogelijkheden open. Wacht niet te lang, dit is bij Nederlanders een zeer geliefde regio.

 

Vraagprijs: 49.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 13-10-22  Plaatsingscode: PK-AB-HS-444

Object kenmerken
  • Huis