GROOT OUD PAND IN GEZELLIG STADJE

€ 15.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD PAND IN GEZELLIG STADJE

Huis - Bad Frankenhausen

Dit grote oude pand staat in het stadshart van het gezellige kleine plaatsje Bad Frankenhausen, vlak nabij de natuur van het Kyffhäuser Naturpark en strategisch vlakbij snelwegen A38 en A71.

Het is een historisch pand uit 1871 en ligt in een stedelijk vastgelegd Sanierungsgebiet waarbij alle huizen in die straat ook nog onder Ensembleschutz staan. Het staat op eigen grond van 291 m2 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 301 m2.

In totaal is het eigenlijk een huis met 3 appartementen en een winkelruimte op de begande grond. Dak is nieuw maar voor de rest moet alles nog ingrijpend opgeknapt worden, zowel van binnen als van buiten. Vandaar ook de spotgoedkope extreem lage prijs.

Verwacht hier dus geen huis dat even snel met wat goedbedoeld doe-het-zelf werk opgeknapt kan worden. Er zijn hier echt forse investeringen nodig. Het stadje is gezellig en levendig, met winkels, hotels en een groot zwembad annex kuurbad. Vroeger was dit dan ook een kuuroord.

 

Koopprijs: 15.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-09-19  Plaatsingscode: PK-BF-HS-054
Object kenmerken
  • Huis