GROOT OUD PAND VOOR SPOTPRIJS

€ 12.300,- ALL IN
Omschrijving

GROOT OUD PAND VOOR SPOTPRIJS

Huis - Ahlsdorf

*** SPOTGOEDKOOP ***

Dit grote oude pand wordt per uitschrijving aangeboden voor de lage prijs van 2.000,- euro. Het staat op ruim 1.260 m2 eigen grond en heeft een mogelijke woonoppervlakte van ca. 320 m2. Het is een oude Gaststätte waarvan de feestzaal ingestort is.

De prijs doet uiteraard vermoeden dat alles in oude en slechte staat is. Toch kan het interessant zijn om hier voor een appel en een ei een groot pand op de kop te tikken. Gelegen in het plaatsje Ahlsdorf, Mansfeld-Südharz.

Goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71 en niet ver van het gezellige stadje Lutherstadt Eisleben. Ook Mansfeld en Sangerhausen zijn niet veraf.

Het gaat hier om een openbare inschrijving die sluit op 26 maart a.s. U moet zich dus uiterlijk melden op 19 maart zodat uw bod op tijd uitgebracht kan worden bij de desbetreffende instanties. Wij adviseren een bod van 3.000,- euro zodat u meteen boven eventuele andere geïnteresseerden uitkomt.

Bijkomende kosten zijn 4.500 + 4.800 zodat het geheel op ca. 12.300 euro komt. Deze bedragen dienen bij vooruitbetaling voldaan te worden. Mocht het pand niet gegund worden, dan worden de vooruitbetaalde gelden weer retour gestort.

 

Biedprijs: 3.000,- euro

Totaalprijs: 12.300 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 23-02-2024  Plaatsingscode: LG-AD-SA-616

 

 

Object kenmerken
  • Huis