GROOT OUD WOONHUIS MET VEEL GROND

€ 47.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT OUD WOONHUIS MET VEEL GROND

Huis - Ebeleben

Dit oude woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van 180 m2 en dus een zee aan ruimte! Vroeger waren er dan ook 4 woon-eenheden van ongeveer 80 m2 elk. Nu is alles oud, vervallen en verwaarloosd en zal grondig gerenoveerd dienen te worden. Achter het huis staat een grote schuur, deels aan het huis vast, van zeker 300 m2. Deze is echter bouwvallig.

Het geheel staat op eigen grond van bijna 2.000 m2 en dat is natuurlijk fors! U heeft dus een heerlijk grote tuin en aan de achterkant grenst het aan een weiland dus volop vrijheid en privacy. Het is gelegen aan de rustige hoofdstraat met een leuk stroompje in het midden, in een dorpje nabij het kleine stadje Ebeleben in Thüringen.

Let wel: er moet hier echt serieus aangepakt worden, een beetje klussen in het weekend heeft geen zin. Alleen voor doorzetters dus.

 

Vraagprijs: 47.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-09-20  Plaatsingscode: PK-HS-TI-195-O
Object kenmerken
  • Huis