ROYAAL PAND IN GEZELLIGE STAD

€ 250.000,- k.k.
Omschrijving

ROYAAL PAND IN GEZELLIGE STAD

Huis - Sangerhausen

Dit grote woon-/winkelpand staat in een druk en gezellig straatje van een leuke stad, centraal gelegen in Middenduitsland en nabij snelwegen A38 en A71. Beneden was een loungebar en boven twee appartementen. Alles is in goede staat.

Dit grote huis biedt veel mogelijkheden. U kunt er zelf gaan wonen, boven verhuren en dan beneden een winkel of galerie of wat dan ook openen. Of alles verhuren, dan heeft u drie appartementen. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties.

In totaal is er zo’n 300 m2 beschikbaar.

 

Vraagprijs: 250.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 6 %

 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 15.000 euro. Voor wettelijke Nebenkosten en externe handlingkosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000 euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-11-22  Plaatsingscode: PK-SA-EB-453

Object kenmerken
  • Huis