GROOT PAND IN HARZ MET VEEL RUIMTE

€ 89.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND IN HARZ MET VEEL RUIMTE

Huis - Walkenried

***IN OPTIE**

Een scala aan mogelijkheden biedt dit grote pand, gelegen aan de voet van de Harz, aan een doorgaande weg, richting het schitterende natuurgebied. Dit object leent zich bij uitstek voor een pension of bed and breakfast. Het grote huis verkeert binnen momenteel in een staat van renovatie. In totaal is hier zo’n 300 m2 aan woonruimte beschikbaar en dat is dors. Dan is er nog een bijhuis met garages. Volop ruimte dus!

Het geheel staat op eigen grond van ca. 2.400 m2 dus dat is fors. Deels is dat wel schuin oplopend de berg op maar evengoed is er ruimte in overvloed. U heeft dus aan de achterkant eigenlijk uw eigen bos!

 

Vraagprijs: 89.000 euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-07-21  Plaatsingscode: PK-WA-SK-277-O

Object kenmerken
  • Huis