GROOT PAND IN LEUK DORPJE

€ 110.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND IN LEUK DORPJE

Huis - Ruhla, Thüringen

Dit grote woonhuis staat in een leuk dorpje met sportveld, zwembad en nog meer faciliteiten, in de Wartburgkreis, vlakbij Eisenach en het Thüringer Wald. Het is een zeer groot pand met een bebouwde oppervlakte van 130 m2 in het hoofdhuis. Daarachter staat nog een oude aanbouw van ook nog eens 70 m2 grondoppervlakte. En u heeft twee garages achteraan op eigen grond.

De open vlakte naast het huis hoort er namelijk ook bij. Hier kunt u een mooie tuin realiseren. Op eigen grond van in totaal 540 m2. Dus dat is best groot. Het ligt aan de rand van het dorp met mooi uitzicht op de berg erachter. Waar ook weer een grote burcht staat. Prachtig! Aan woonruimte heeft u op de begane grond en eerste verdieping zeker 100 m2 per verdieping. En op de zolderruimte ook nog eens 85 m2 woonruimte.

Volop ruimte dus! Er is water, stroom en gas. Hier kunt u echt iets moois van maken.

 

Vraagprijs: 110.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-02-20  Plaatsingscode: PK-TH-HS-115-O
Object kenmerken
  • Huis