GROOT PAND IN LEUK STADJE

€ 250.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND IN LEUK STADJE

Huis - Nordhausen

Wonen en werken, dat kan hier! Of zelf wonen en de rest verhuren, dat is ook goed mogelijk. Het gaat hier om een groot pand in het hart van een klein stadje in de directe omgeving van Nordhausen. Ideaal gelegen aan de voet van de Harz en prima bereikbaar via snelweg A38.

Het heeft een bedrijfsruimte op de begane grond en dan twee appartementen, op eerste en tweede verdieping. Het staat op ca. 236 m2 eigen grond en aan beschikbare woonoppervlakte is er zeker zo’n 233 m2 aanwezig.

Dit 2-gezins woon- en bedrijfsgebouw is gelegen in de directe omgeving van het gemeentehuis, in het centrum van een stadje, op een perceel van circa 236m² en wordt verkocht wegens ouderdom. Het solide, volledig onderkelderde en drielaagse pand (aantrekkelijk oud stadstype) dateert uit 1930 en verkeert in een zeer verzorgde en gerenoveerde staat.

Als onderdeel van de moderniseringswerkzaamheden werd de binnenplaats opnieuw geplaveid, het dak opnieuw betegeld, het gebouw geïsoleerd, nieuwe kunststof thermische ramen geïnstalleerd, het elektrische systeem vernieuwd, de kelder leeggemaakt, de buitengevel opnieuw geverfd en centrale verwarming op gas met twee verwarmingscircuits geïnstalleerd.

De bedrijfsruimte beslaat ca. 233m², staat momenteel leeg en biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. De commerciële ruimte is opgedeeld in een ruimte van ca. 70m², gescheiden door een glazen wand van de tweede ruimte met 163m², strekkend over 2 verdiepingen (interne trap via metalen trap, treden van Italiaanse natuursteen, kantoor, sanitaire ruimte met raam, wastafel en toilet).

Dit kan worden gebruikt voor verschillende handels-, vergader- of tentoonstellingsruimtes. De commerciële ruimte kan indien nodig ook worden uitgebreid tot 2 extra wooneenheden. Er zijn aparte ingangen beschikbaar. Het woonoppervlak omvat ca. 160m², verdeeld over 2 wooneenheden (elk met balkon), die zijn onderverdeeld in in totaal 7 kamers, 2 keukens en 2 badkamers. Laminaat en tegels werden gebruikt voor de vloer.

 

Vraagprijs: 250.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 5.95 %  (ex. btw)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 18.750 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 26-07-22  Plaatsingscode: PK-BL-HS-412-B

Object kenmerken
  • Huis