GROOT PAND IN LEUKE STAD

€ 180.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND IN LEUKE STAD

Huis - Kyffhäuserkreis

Zeker 380 m2 aan gebruiksoppervlakte heeft u in dit grote pand en dan rekenen we de zolder en de kelderverdieping nog niet eens mee! Het staat langs een grote in/uitvalsweg van een stad in de Kyffhäuserkreis met ongeveer 20.000 inwoners. Het overgrote deel van het pand is aan de buitenkant al gerenoveerd. Alleen het kleine deel aan de voorkant moet nog opgeknapt worden.

De laatste tientallen jaren is het pand gebruikt als opslag dus verwacht geen kant-en-klaar huis met diverse woon-eenheden. Ook de voorzieningen zijn nog uit de tijd van 30-40 jaar geleden dus u dient alles volledig te vervangen en te vernieuwen. Maar dan kunt u hier ook iets heel moois van maken.

Het staat op eigen grond van ongeveer 730 m2 en u heeft dus ook nog een tuintje en wat eigen parkeerplaatsen. Midden in de stad is dat natuurlijk een groot voordeel. Dus hier heeft u evengoed volop de ruimte, ook al zit u pal aan het stadshart van dit leuke plaatsje.

 

Vraagprijs: 180.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 5.95 %.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-02-20  Plaatsingscode: PK-SD-HS-111-O
Object kenmerken
  • Huis