GROOT PAND LANGS DOORGAANDE WEG

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND LANGS DOORGAANDE WEG

Huis - Artern dorpje

Dit is een zeer groot pand, in een klein dorpje aan de doorgaande route tussen Sangerhausen en Artern. Wel druk dus maar ook erg goed bereikbaar en daardoor ideaal als verhuurobject.

Het grote woonhuis meet zeker 9 x 20 meter en heeft dus alle ruimte. Op eigen grond van ongeveer 500 m2 dus er is nog een flinke tuin ook. Niet zozeer geschikt als vakantiehuis of recreatieverblijf.

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 4.000,- euro

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-07-20  Plaatsingscode: PK-EL-HS-176-O
Object kenmerken
  • Huis