GROOT PAND MET 4 WOON-EENHEDEN

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT PAND MET 4 WOON-EENHEDEN

Huis - Schimberg Thüringen

*** DIT PAND IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE ***

Dit is een heel interessant object, met veel mogelijkheden. Het omvat een groot woonhuis met vier woon-eenheden waarvan er een tot voor kort nog verhuurd was. Deze zou u direct weer kunnen verhuren. Direct huurinkomsten heeft u dan, en onmiddellijk rendement! Hoe lekker is dat? Verder nog een grote schuur die wel opgeknapt moet worden maar dan kunt u daar iets heel moois realiseren.

Alles op eigen grond van meer dan 750 m2 dus u heeft volop de ruimte. Centraal gelegen midden in het hart van een klein leuk plaatsje (Ershausen, Schimberg) in het Landkreis Eichsfeld, tussen de plaatsen Heilbad Heiligenstadt (nabij snelweg A38) en Eschwege, Wanfried (Hessen). Alles goed verzorgd met wat voorzieningen en toch nog 1.000 inwoners. Landelijk gelegen in een prachtige omgeving.

Dit is een ideaal startersobject. Zowel voor eigen gebruik, als voor de verhuur of anders als bed and breakfast of motorhotel. In het grote gebouw zaten ooit vier woningen en een ervan was tot recent nog verhuurd. Weliswaar met een bescheiden huurtje maar evengoed zou u hier zo’n 400-500 euro voor kunnen vragen. Toch goed voor 20 % rendement. Daar kunt u in Nederland alleen maar van dromen, van 20 % rente….

Heel vroeger was het een oude bakkerij en door de jaren heen is er niet veel aan onderhouden dus u zult wel aan de slag moeten. Maar daar is de prijs ook naar. Het is een monument en dat biedt veel voordelen want dan kunt u tot wel 50 % aan investeringen terugkrijgen van de Duitse staat! Soms zelfs tot 90 %! (bron: www.foerderdatenbank.de) Dat is goedkoop opknappen.

In principe moet er zo’n 270 m2 aan woonoppervlakte beschikbaar zijn. Het verhuurde gedeelte omvat ongeveer 65 m2. Dus dan houdt u nog ruim 200 m2 voor uzelf over om te gebruiken. De helft bijvoorbeeld voor verdere verhuring en de helft voor eigen gebruik. Dan bent u in één klap klaar. Ook de schuur kan nog verbouwd worden en ingezet als bruikbare ruimte. Deze heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 110 m2 dus met de zolder erbij, zit u hier ook nog eens op 220 m2 aan beschikbare ruimte.

Volledig vrijstaand, mooi ruimtelijk gelegen in een goede omgeving, waarbij het dorpje een zeer verzorgde indruk maakt met alles redelijk goed voor elkaar. Ook het gebied is prima, direct in het absolute midden van Duitsland. Op een steenworp nabij ligt het geografische middelpunt van Duitsland, nabij het dorpje Flinsberg, berekend door de Universiteit van Bonn.

Dit biedt echt heel veel mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan eigen vakantiehuis met heel veel ruimte. Maar ook voor verhuring, of wel permanente verhuur maar ook vakantieverhuur is mogelijk. Uiteraard kan men ook denken aan bed and breakfast, pension of motorhotel. De omgeving is prachtig met een zeer afwisselend en gevarieerd landschap.

Let wel: het pand zal volledig opgeknapt en gemoderniseerd dienen te worden. Denk niet dat u met een likje verf en wat timmerwerk klaar bent, u moet hier echt aan de slag. Maar alle investeringen zijn de moeite meer dan waard. Het is een prachtig pand op een goede plek in een mooie omgeving. Elke euro die u er in steekt, zal er dubbel en dwars weer uitkomen.

 

*** DIT PAND IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-04-20  Plaatsingscode: PK-EH-HS-157
Object kenmerken
  • Huis