TERUGGETROKKEN – NIET MEER BESCHIKBAAR

€ 149.000,- k.k.
Omschrijving

TERUGGETROKKEN – NIET MEER BESCHIKBAAR

Huis - Neustadt Harz

*** TERUGGETROKKEN ***

GROOT PAND MET 6 APPARTEMENTEN

*** AAN VOET HARZ!!! ***

Dit object biedt een prachtige kans voor iemand die wil emigreren en meteen geld wil verdienen. Dat kan bij dit mooie grote pand met in totaal zes (!!!) appartementen. Alle woon-eenheden worden momenteel opgeknapt en zijn bijna klaar voor bewoning en/of verhuur.

Het geheel staat in het aangename plaatsje Neustadt Harz, niet ver van grote stad Nordhausen en snelweg A38 en direct aan de voet van de Harz gelegen. Er zijn hier diverse toeristische faciliteiten dus qua locatie zit u hier goed. Ook zit er een bekende longkliniek.

Het grote pand zelf staat in het hart van het plaatsje. Het bestaat uit een hoekpand en een groot pand daarachter. Al met al heeft u hier een bebouwde oppervlakte van bijna 200 m2. Er zijn drie verdiepingen met elk twee appartementen.

Diverse appartementen zijn bijna klaar met moderne badkamer en keuken. Overal is het een kwestie van afwerken en de puntjes op de i zetten. De verbouwing gaat ondertussen gewoon door. Maar de huidige eigenaar wil ook wel verkopen momenteel.

Wie kansen zoekt, een beetje handig is en toe is aan een nieuwe uitdaging: dit is uw project! U kunt zelf gaan wonen in een van de appartementen en dan de overige 5 woon-eenheden verhuren. Of wel in de permanente verhuur of als vakantieverhuur.

Bij een gemiddelde opbrengt van 500 euro per week, kunt u hier dus rekenen op een opbrengst van ca. 2.500 euro per week, dat is ongeveer 10.000 euro per maand! Dan woont u gratis en voor niets en krijgt u nog geld toe per maand.

Wel moet er overal nog een beetje geïnvesteerd worden in het volledig gereedmaken van het pand. Tijdens de verkoop loopt de renovatie dan ook gewoon door. Dit kan ook invloed hebben op de uiteindelijke verkoopprijs van het pand.

 

*** TERUGGETROKKEN ***

HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR – DIT OBJECT IS DOOR DE VERKOPER TERUGGETROKKEN / UIT VERKOOP GEHAALD

 

Vraagprijs: 149.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 13.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 168.800,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 12-02-2024  Plaatsingscode: PK-NH-HS-614

 

 

Object kenmerken
  • Huis