GROOT PAND MET 6 APPARTEMENTEN

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

GROOT PAND MET 6 APPARTEMENTEN

Huis - Landkreis Nordhausen

Dit is een schitterend object voor iemand met een lange adem. Bij dit mooie grote pand moet je geen haast hebben. Zoals bijna altijd hier, is dit weer een huis met een verhaal. In ieder geval is het een kast van een huis, met zes appartementen, of eigenlijk vijf en dan nog de oude winkel op de begane grond. Eén wooneenheid is nog verhuurd en in een ander appartement woont nog een van de oude eigenaren.

Dit huis behoort toe aan drie familie-leden, die het uit erfenis hebben verkregen. En ze zijn er nog niet over uit, hoeveel de koopprijs moet bedragen. Dus u heeft hier drie bemoeilijkende factoren: de huidige bewoning, de erfeniskwestie en het bepalen van de verkoopprijs. Geduld is een schone zaak. Overhaasten en druk uitoefenen heeft hier geen zin.

Maar het is een schitterend pand, in goede staat. Met vijf bewoonbare appartementen en een mooie winkelruimte op de benedenverdieping. Al met al heeft het een bebouwde oppervlakte van zo’n 300 m2. Dus met twee woonlagen en nog een dakverdieping moet u hier toch zeker de beschikking hebben over zo’n 600 m2 woonoppervlakte.

Dit grote hoekhuis staat op eigen grond van 800 m2 in een leuk plaatsje in de Landkreis Nordhausen. Qua locatie dus ook helemaal goed, vlakbij de natuur van de Harz, dichtbij de grote stad en goede aansluiting op snelweg A38. U kunt hier dan ook alle kanten mee op. Zelf aankopen en gaan bewonen. Bed and breakfast of pension starten. Permanente verhuur aan Duitsers. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Op het terrein staan nog twee schuren met in totaal 60 m2 oppervlakte. Dan is er nog een tuin van 100 m2 met een leuke overdekte zitplaats. En een ruime binnenhof van 60 m2 met eigen oprit zodat u dus hier makkelijk een paar auto’s kunt parkeren. Maar zoals gezegd zal alles een lange voorbereidingstijd in beslag nemen.

 

Prijsindicatie: 220.000 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-03-20  Plaatsingscode: PK-IF-HS-148
Object kenmerken
  • Huis