GROOT PAND MET HEEL VEEL RUIMTE

€ 29.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND MET HEEL VEEL RUIMTE

Huis - Ebeleben

Dit was vroeger de Gaststätte van het dorp en dus het centrale middelpunt van het kleine plaatsje. Nu is het omgetoverd tot woonhuis (waar nog wel het een en ander aan dient te gebeuren) maar de oude grote zaal is behouden gebleven! Dit biedt ongekende mogelijkheden, van grote woonkamer tot speelruimte voor de kinderen, of weer in gebruik nemen als Gasthof pension of bed and breakfast.

U heeft in ieder geval de ruimte! Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 300 m2. Alleen de zaal al meet zo’n 150 m2. Het woonhuis heeft aan beschikbare woonruimte ongeveer 200 m2 verdeeld over zo’n 10 ruimtes annex kamers. Bij binnenkomst via de grote hal valt meteen de ruimte en de hoogte op. Dit is echt groot opgezet.

Beneden was vroeger de Kneipe met bestuurskamer en verenigingsruimte. Nu zijn hier zo’n vijf kamers c.q. ruimtes. Groot pluspunt is de fantastische ruimte die de vroegere zaal biedt. Met nog een bar en klein keukentje. Ook een aanbouwtje met daarin toiletten. Hier kunt u echt iets prachtigs realiseren. Een atelier of heerlijk ruime verblijfsruimte.

Boven is weer een ruime hal, een badkamer in bruikbare staat, een keuken(ruimte) en vijf goede kamers. Ook nog een grote donkere ruimte wat vroeger het balkon van de zaal was. U kunt dit ook nog als grote kamer inrichten of weer openbreken als vide, met prachtig uitzicht op de grote zaal (grote woonkamer of leefruimte?). Verder ook nog een hele grote zolder.

Achter het pand heeft u een klein tuintje van zo’n 150 m2. Niet veel maar net groot genoeg. Evengoed kunt u hier lekker besloten buiten zitten  en de barbecue aansteken. Ook nog een gebouwtje met garage van in totaal zo’n 50 m2.

Dit is ideaal voor een groot gezin, vriendengroep of mensen die een pension of bed and breakfast willen beginnen. Als je maar een paar kamers verhuurt en slechts de helft van het jaar vol zit, kom je toch al gauw op zo’n tweeduizend euro per maand, dan is je kostje gekocht!

Wel zal het gehele pand opgeknapt moeten worden, er moet overal wat aan gebeuren. Maar er is verwarming, stroom, water en afwatering. Dus je kan direct aan de slag. Het pand staat in een klein dorpje in de omgeving van het stadje Ebeleben in Thüringen, dat is precies in het midden van Duitsland.

 

Vraagprijs: 29.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-09-20  Plaatsingscode: PK-WE-HS-193
Object kenmerken
  • Huis