GROOT PAND MET VEEL RUIMTE

€ 29.900,- k.k.
Omschrijving

GROOT PAND MET VEEL RUIMTE

Huis - Mansfeld

*** DIRECT WOONKLAAR ***

In een klein dorpje in de omgeving van Mansfeld staat dit grote woonhuis op eigen grond van ca. 836 m2 met veel ruimte, garages, aanbouw, schuurtjes en terrassen etc. Het is deels een Hanglage dus er zit niveauverschil in het kavel.

Qua woonruimte is er ca. 148 m2 woonoppervlakte beschikbaar met zeker 9 kamers. Beneden een badkamer en 4 kamers. Boven badkamer, keuken en 3 kamers. Er is centrale verwarming via tankgas. Afwatering via riolering.

Dit is een ideaal groot vakantiehuis of verhuurhuis voor de investering. Met een mogelijke huur van 800-900 euro zit u hier al gauw op een rendement van ca. 24 %.

 

Koopprijs: 29.900,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.200,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 43.000,- euro.

 

STILLE VERKOOP

Dit object staat bij ons in de stille verkoop. Dit betekent dat dit aanbod alleen voor u als gewaardeerde relatie geselecteerd is. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk discreet hiermee om te gaan en het aanbod niet door te zenden of anderszins te publiceren en/of openbaar te maken. Dank u!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 22-11-2023  Plaatsingscode: PK-VT-DE-601

Object kenmerken
  • Huis