Groot pand mooi gelegen in klein dorpje

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

Groot pand mooi gelegen in klein dorpje

Huis - Grossenehrich

Dit is een prachtig groot pand, strategisch gelegen midden in het hart van een piepklein dorpje, in de landerijen van de Kyffhäuserkreis, gemeente Grossenehrich. Het gehucht telt slechts een paar huizen en ligt prachtig in de velden. Van veruit is het dorpje te zien, heerlijk rustig en toch dicht bij de bewoonde wereld. Vlakbij is het kleine stadje Greussen en ook de iets grotere stad Sondershausen is niet ver.

Het pand ligt zalig rustig tussen de kinderspeelplaats, een stuk tuin en een open stuk grond. Volop privacy en beslotenheid dus, mede door de grote schuur en het leuke binnenhof. De ligging van dit object is echt wel een groot pluspunt, u moet van rust en ruimte houden en niet bang voor de stilte zijn. U kijkt uit over de velden en vlak naast u ligt de kerk, ook karakteristiek en kenmerkend.

Het huis zelf heeft ook Denkmalschutz en dat betekent dat u bij een eventuele renovatie fondsen los kunt krijgen van de overheid. Want er zal wel wat opgeknapt moeten worden aan het pand. De bouw stamt ongeveer uit 1800. Binnenfoto’s op aanvraag beschikbaar.

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-02-19  Plaatsingscode: EB-BS-PK
Object kenmerken
  • Huis