GROOT PAND OP 2.500 m2 EIGEN GROND

Verkocht
Omschrijving

GROOT PAND OP 2.500 m2 EIGEN GROND

Huis Verkocht - Edersleben

***VERKOCHT***

Dit is een zalig object voor iemand die veel ruimte nodig heeft. Het is een groot woonhuis met heel veel schuren en ruimtes, op eigen grond van meer dan 2.500 m2. Dit biedt echt heel veel mogelijkheden!

Het woonhuis heeft zo’n 10 kamers met een gezamenlijke woonruimte van ongeveer 200 m2. Het ziet er allemaal niet uit maar de constructie is goed, het dak is dicht en alle stroomleidingen zijn 10 jaar terug allemaal al vernieuwd.

U kunt hier dus zo aan de slag, water en stroom is er, dat betekent, meteen beginnen met opknappen en dan heeft u binnen de kortste keren een kast van een huis! Verder heeft het pand ook een gasaansluiting en dat komt niet vaak voor in deze regio.

Op het grote kavel staan dan nog allerlei gebouwen en schuren. Zeker drie garages, een grote schuur en nog drie bijgebouwtjes. Een mooie grote binnenhof, ruime toegangspoort en daar achter een grote tuin, ideaal voor bijv. paarden of andere dieren.

Uiteraard moet alles leeggeruimd, schoongemaakt, opgeknapt en gerenoveerd. Maar daar is de prijs ook naar. Eigenlijk betaalt u alleen de actuele grondprijs. De gebouwen en alles krijgt u er voor niets bij. Dit is dan ook de vaste prijs, onderhandelen of lager bieden heeft geen zin.

Het object ligt bijna aan de rand van het dorp, van hieruit loopt u zo de velden en landerijen in. Het plaatsje heeft zo’n 800 inwoners en ligt in de omgeving van Artern, in de Kyffhäuserkreis in Thüringen. De twee snelwegen A38 en A71 zijn dichtbij. Ook gezellige steden als Sangerhausen en Erfurt. Cenntraal in midden-Duitsland, tussen de Harz en het Thüringer Wald. Vlak nabij het Kyffhäuser Naturpark.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 29.900,- k.k.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-11-19  Plaatsingscode: PK-VS-HS-080
Object kenmerken
  • Huis