Groot ruim huis met veel grond en tuin

Verkocht
Omschrijving

Groot ruim huis met veel grond en tuin

Huis Verkocht - Sondershausen

VERKOCHT

Dit is een mooi groot huis, met heel veel ruimte en alles in redelijk goede staat. Dus eigenlijk min of meer woonklaar en dat voor zo’n prijs! Het staat in een klein plaatsje vlak bij de grotere stad Sondershausen. Het ligt aan een rustig zijstraatje met enkel bestemmingsverkeer. Link staat het woonhuis, rechts de grote schuur en daartussenin de toegangspoort met daarachter flink binnenhof. Ook daar weer schuurtjes en een garage. En achter het woonhuis bevindt zich een aanbouw met stallen en ruimtes. Daarachter, achter de dennenbomen, bevindt zich de grote tuin met mooi weids uitzicht. U heeft hier echt alle ruimte, hoe heerlijk is dat?!

Het woonhuis komt u binnen via een ruime hal. Op de begane grond bevinden zich een woonkamer, nog een kamer, ruimte voor de keuken en een ruimte waar de badkamer was. Boven vindt u een slaapkamer, nog een keukenruimte, een bijkeuken en nog een badkamer. Verder nog een slaapkamer met daarachter weer een kamer. Hier heeft u dus heel veel mogelijkheden! Vroeger woonden hier dan ook twee gezinnen.

De zolder is ook van goed en groot formaat en het dak is oud maar dicht en nog in goede staat. Er is een leuke oude gewelfkelder. Stroom en water zijn afgemeld maar kunt u meteen weer aanmelden. Verwarming geschiedt door middel van een Warmte-Erzeuger of zult u zelf moeten voorzien met houtstook of elektrische verwarming. Daarvoor zijn in Duitsland allemaal erg handige en energiezuinige oplossingen. Afwatering geschiedt door middel van een Klärgrube, net als de rest van het dorp. Er is al riolering aangelegd in de straat (en betaald) maar het plaatsje is nog lang niet gereed met de totale rioleringsinstallatie. Dat zal dus nog geruime tijd duren.

Het huis is gebouwd in 1920 en heeft een woonoppervlakte van 120 m2. De eigen grond beslaat meer dan 900 m2. Het is echt een heel mooi object voor een meer dan zeer redelijke prijs. Wacht niet te lang want in deze regio worden steeds meer woningen opgekocht door Duitsers uit Berlijn of andere grote steden, die puur gaan voor de verhuur en het rendement.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Vraagprijs: 30.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-03-19  Plaatsingscode: PK-SB-HS
Object kenmerken
  • Huis