STADSHUIS AAN DOORGAANDE WEG

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

STADSHUIS AAN DOORGAANDE WEG

Huis - Unstrut-Hainich-Kreis

Dit grote woonhuis ligt aan de doorgaande weg aan de rand van het stadshart van een gezellig plaatsje in de Unstrut-Hainich-Kreis in Thüringen. Het levendige stadje telt ongeveer 17.000 inwoners en heeft alle faciliteiten. Het grote huis heeft een woonoppervlakte van bijna 100 m2. Het staat op bijna geheel bebouwde eigen grond van 94 m2.

U heeft dus geen tuin of achterom, wel een piepklein plaatsje van ongeveer 3 x 8 meter, geheel besloten en ommuurd. Wel is er een dakterras waar u een leuk uitzicht heeft over de omgeving. Dit dakterras bevindt zich op de uitbouw achter het huis. Er is water, stroom, gas en afwatering. Het huis zelf stamt uit 1934. Het heeft zes kamers.

 

Koopprijs: 35.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-09-19  Plaatsingscode: PK-BL-MM-051
Object kenmerken
  • Huis