GROOT STUK BOSGROND VOOR SPOTPRIJS

€ 19.995,- k.k.
Omschrijving

GROOT STUK BOSGROND VOOR SPOTPRIJS

Huis - Landkreis Saalfeld-Rudolstadt.

***KOOPJE!!!***

Momenteel wordt een interessant groot stuk bosgrond aangeboden voor een absolute spotprijs.

Het gaat om meer dan 1 hectare aan gemengd bosgebied, over het algemeen begroeid met naaldbomen.

In totaal 11.717 m2 als onderdeel van een groter bosgebied aan de rand van het Naturschutzgebiet Uhlstädter Heide.

Regio Landkreis Saalfeld-Rudolstadt.

Het is een smal langwerpig kavel van 14 meter breed en dus zeker 840 m lang.

Het ligt in het buitengebied (Aussenbereich gemäss par. 35 BauGB) en is niet via een openbare weg bereikbaar (alleen via andere kavels).

Ga er niet vanuit dat u hier iets kunt ontwikkelen, bouwen, neerzetten of zelfs maar kunt recreëren. Het is meer een belegging op lange termijn.

Of natuurlijk gewoon ontzettend leuk om uw eigen bos te hebben!

Voor de prijs hoeft u het eigenlijk niet te laten.

Altijd al uw eigen stuk bos willen hebben? Nu is de kans!

Ook goed geschikt als aankoop op afstand, u hoeft dan niet naar Duitsland af te reizen, alles wordt op afstand geregeld.

NB > de foto’s zijn ter illustratie en geven geen waarheidsgetrouw beeld van het te verkopen kavel.

 

Koopprijs: NU slechts 19.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.200,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden.

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 15-03-2023  Plaatsingscode: PK-KW-HS-495

Object kenmerken
  • Huis