GROOT STUK GROND (1 ha.!) MIDDEN IN BOS

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT STUK GROND (1 ha.!) MIDDEN IN BOS

Huis - Heringen Helme

*** IN OPTIE ***

Dit is een zalig groot stuk eigen grond, midden in de natuur, en toch goed bereikbaar! Uw eigen bos nu binnen handbereik. Bijna 12.000 m2 groot, dat is meer dan 1 hectare, dat is echt immens. Het gaat om recreatie-, dan wel bos- of landbouwgrond, geen bouwgrond.

Op het stuk grond staat nog een oude bungalow met kelder, massief gefundeerd. Geen water en stroom. Verderop staat nog een oud houten schuurtje. Het geheel loopt licht glooiend omhoog. Renovatie van het bouwsel zal waarschijnlijk gewoon mogen, sloop en nieuwbouw niet. Ook geen uitbouw of uitbreiding.

Het is een licht hellend groot stuk grond maar er zijn genoeg vlakke stukken en er zijn diverse soorten begroeiing dus volop variëteit. U zit aan de rand van het bos op een soort heuvel annex berg. Dan zijn er eigen bomen en boompjes, ook fruitbomen.

Verder struiken en bosschages maar ook heel veel bramen en overwoekerde delen, wat ooit gewoon gras was. U kunt zich hier helemaal uitleven! Er loopt een zeer goede bosweg langs het kavel met nog een eigen oprit.

Daarnaast ligt er een soort wal met geul tussen de (afgesloten) bosweg en het kavel dus volledige rust en privacy gegarandeerd. Maar dus ook zeer goed bereikbaar met uw eigen luxe wagen.

Globaal gelegen tussen Sondershausen, Kelbra (stuwmeer) en Nordhausen, nabij snelweg A38.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.4376415,10.8526558,130m/data=!3m1!1e3

 

***DIT OBJECT IS IN OPTIE / GERESERVEERD / ONDER AANBIEDING / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD***

 

Koopprijs: 22.000 euro.

Bemiddelingskosten: 2.995 euro

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-11-20  Plaatsingscode: PK-HH-HS-208

 

Object kenmerken
  • Huis