GROOT STUK GROND MET 2 HUIZEN

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

GROOT STUK GROND MET 2 HUIZEN

Huis - Borxleben

***VERKOCHT***

Dit is een groot stuk grond van meer dan 2.000 vierkante meter, aan de rand van een klein dorpje, met blijvend vrij uitzicht over de landerijen. Alleen al aan grondstukswaarde praten we hier over een bedrag van bijna 30.000 euro dus u koopt hier ver onder de actuele marktwaarde. Dat komt omdat de eigenaresse hier snel vanaf wil, en omdat er twee panden opstaan waar heel wat aan moet gebeuren.

Op het voorste gedeelte van het land staat een klein oud huisje van ongeveer 50 m2 bebouwde oppervlakte. Dit is een oud en deels bouwvallig huisje met een halletje, woonkamer, keuken, zijruimte en boven een slaapkamer en nog een kleine ruimte. Daarachter is een veel nieuwere aanbouw waar echter brand geweest is. Hier vindt u dus veel rook- en roetschade. De indeling is goed met een ruime hal, keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. De aanbouw heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 90 m2.

Dit is allemaal bouwgrond en in totaal beschikt u over ongeveer 650 m2 aan bouwgrond, waar u rustig kunt verbouwen of zelfs nieuw bouwen (volgens opgave). De rest van het kavel, ruim 1.500 m2 is allemaal weide en grasland en biedt een zalig grote tuin of mogelijkheid voor het houden van dieren. Dit is echt een zalig plekje! En nog alleszins betaalbaar.

Wie echt heel handig is en goed kan klussen, zou beide huizen best kunnen opknappen. Er zou stroom en water aangesloten moeten zijn en afwatering middels een Klärgrube (septic-tank). Op het verwilderde kavel staan verder nog wat schuurtjes en een blokhut, met uitzicht op het grote stuk grasland. U heeft hier een heerlijk stuk grond, ideaal voor paarden of honden, en met blijvend vrij uitzicht.

U koopt hier dus eigenlijk de grond en de locatie, op een mooi rustig plekje aan het eind van de dorpsrand van Borxleben in Thüringen, goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71 en niet ver van de gezellige stad Sangerhausen, voormalig kuuroord Bad Frankenhausen en de natuur van de Kyffhäuser. Dit is een prachtige en afwisselende omgeving met velden en landerijen maar ook bossen en bergen. U zit vlakbij de Harz en ook niet ver van het Thüringer Wald.

Grote steden Leipzig, Dresden en zelfs Berlijn en Praag zijn ook allemaal bereikbaar. Het meer van Kelbra is een geliefde toeristische plek. Hier vindt u nog rust en ruimte. Totale stilte overdag en ’s nachts pikdonker. Wacht niet te lang, dit is een koopje!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-05-20  Plaatsingscode: PK-BL-HS-160
Object kenmerken
  • Huis