GROOT STUK GROND MET OUD HUISJE

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT STUK GROND MET OUD HUISJE

Huis - Sondershausen

Dit grote stuk recreatiegrond van meer dan 1.250 m2 ligt aan de uiterste rand van Sondershausen, met fraai en blijvend vrij uitzicht over de omgeving. Het ligt weliswaar aan de doorgaande weg naar Bad Frankenhausen maar het is min of meer gesitueerd tussen twee prachtige natuurgebieden in, dus overal bossen en bergen. Aan de achterkant loopt u zo de velden in.

Het is van beneden benaderbaar met een eigen inrit en dan loopt het schuin omhoog. Daar loopt een veldweggetje waardoor het kavel ook aan de bovenkant ontsloten is. U zit min of meer tussen de Possen en de Windleite en verderop is de Kyffhäuser en het meer van Kelbra. Ook goed bereikbaar via snelweg A38 en Sondershausen is sowieso een mooie stad.

Het kavel is volledig begroeid en overwoekerd dus u zult wel wat moeten snoeien. Er staat een oud tuinhuisje wat u wellicht weer kunt opknappen. Vroeger was er ook water en stroom maar dat zult u nu opnieuw moeten (laten) aanleggen. Directe buren heeft u niet want de twee naastgelegen kavels (links en rechts) zijn verlaten. Andere buren in de buurt hebben wel water en stroom dus er zijn wel mogelijkheden.

Volgens opgave van de oude eigenaren moet er nog wel stroom en zelfs krachtstroom zijn, net als water (via twee tappunten op het kavel) en ook nog zelfs een bron met waterpomp. Daar zult u echter zelf proefondervindelijk achter moeten komen. Het kavel is afgeschermd door middel van een hek. Dit is een mooi plekje wat alleen maar in waarde kan stijgen.

Het is recreatiegrond (of eigenlijk zelfs landbouwgrond) maar in ieder geval geen bouwgrond. Ook geen adres of inschrijving bij gemeente mogelijk.

 

Koopprijs: 12.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-06-20  Plaatsingscode: PK-SD-HS-168
Object kenmerken
  • Huis