Groot stuk natuurland 5.000 m2 koop of huur

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

Groot stuk natuurland 5.000 m2 koop of huur

Huis - Northeim

Dit is een groot stuk land van 5.000 m2 groot en dat is dus echt behoorlijk. Het ligt in de omgeving van de stad Northeim (28.000 inwoners) in Niedersachsen. De grond ligt oostelijk van de dorpjes Denkershausen en Lagershausen en westelijk van het Harz natuurgebied. Het is deels begroeid met bomen en vormt zo een mooi eigen natuurparadijsje. Het ligt bijna aan de bosrand en nabij is dan ook een mooi gebied met bomen en bergen. Aan de andere kant van het bos ligt Osterode am Harz en daar begint ook de Harz met verderop Sankt Andreasberg en Braunlage.

Het grondgebied is te bereiken via een onverhard landweggetje, lekker avontuurlijk dus. Toch ligt vlakbij de normale verharde weg dus dat is redelijk te doen. Het stuk land heeft verder geen enkele voorziening, dus geen blokhut, water of stroom. Dat wordt dus verblijven op de meest primitieve manier. Maar dat kan nu juist de aantrekkingskracht zijn van dit heerlijke stuk land. Off-the-grid pur natur.

Dit kavel is te koop of te huur.

 

Alleen voor langere termijn te huur.

Huurprijs: 250,- euro per maand.

Verdere condities nader bespreekbaar.

 

Koopprijs: 15.000,- euro k.k.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling op de kaart hieronder is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. code: A
Object kenmerken
  • Huis