GROOT STUK NATUURGROND MET BUNGALOW

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT STUK NATUURGROND MET BUNGALOW

Huis - Sondershausen

*** NATUURPARADIJS ***

Boven op één van de bergen die de stad Sondershausen omringen, midden in de natuur, ligt dit heerlijke grote stuk grond bebouwd met een bungalow. U zit hier heerlijk privé in uw eigen natuurparadijs, met volop privacy en rust, ruimte en stilte.

Het kavel is bijna 2.600 m2 groot en biedt dus volop ruimte. Het perceel is goed met de auto te bereiken. Vanuit de stad Sondershausen gaat het via een weggetje omhoog de bergen in. Bijna helemaal boven heeft u een eigen afgesloten pad het kavel op.

De bungalow is mooi gelegen, midden tussen het groen en overal is begroeiïng, struiken, bomen en eigenlijk uw eigen stuk bos. Aan het eind van het kavel gaat het weer schuin naar beneden de berg af. Het is werkelijk een heerlijk plekje, midden in de bossen.

De huidige eigenaren zitten midden in een verbouwing en voorbereiding voor water en stroom is aanwezig. Het is een ruime open bungalow met voorbereiding voor keuken en badkamer. De bungalow is ca. 70 m2 groot (geschat via Google Maps).

Op het terrein staat nog een schuurtje. De bungalow heeft een heerlijk terras en er zijn meerdere zalige plekjes waar het goed toeven is en waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is een gevarieerd kavel met open stukken, grasveld, begroeiïng en bos.

De afstand van de bungalow tot aan de stad Sondershausen is nog geen paar minuten en toch zit u helemaal vrij in de natuur. Sondershausen heeft een leuk stadshart met winkels en alle faciliteiten. Vlakbij de bungalow ligt een groot winkelcentrum.

De stad Sondershausen ligt eigenlijk in het geografische midden van Duitsland en vormt daardoor een goed uitvalspunt voor tripjes en uitstapjes. De locatie is goed te bereiken via snelweg A38. Dit soort objecten komt niet al te vaak voorbij. Wacht niet te lang.

 

Vraagprijs was: 49.000,- euro k.k.

KOOPPRIJS NU: 35.000,- euro !!! k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.800,- euro. Ook voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 47.660,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 27-02-2024  Plaatsingscode: PK-SH-HS-617

 

Object kenmerken
  • Huis