GROOT STUK NATUURLAND 1.864 m2

€ 19.999,- k.k.
Omschrijving

GROOT STUK NATUURLAND 1.864 m2

Huis - Seega, Kyffhäuser

Op een prachtige locatie middenin de natuur en aan de voet van de Schlossberg in Seega, ligt dit grote stuk land van 1.864 m2. Het is een mooi langwerpig stuk land van ca. 9.5 m breed.

De buren aan de ene kant hebben allemaal een huisje of een hutje op de grond staan en aan de andere kant is het landbouwgrond. U zit hier dus heerlijk vrij. Het moet altijd mogelijk zijn hier een caravan, camper, tent of yurt op te plaatsen.

Het plaatsen van een blokhut of vakantiehuisje zal ongetwijfeld afhangen van een vergunning. Het is geen bouwgrond, ook geen recreatiegrond maar landbouwgrond. Het is schitterend gelegen, licht omhoog glooiend, op een prachtige plek met volop vrij uitzicht.

Seega behoort tot de gemeente Kyffhäuserland in de Kyffhäuserkreis in Thüringen. Centraal gelegen tussen Bad Frankenhausen, Sondershausen en Greussen in een hele gevarieerde landelijke omgeving met veel bossen, heuvels en bergen. Ook met een stromend riviertje.

 

Koopprijs: 19.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 1.250 euro. Voor wettelijke Nebenkosten en externe handlingkosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000 euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 12-11-22  Plaatsingscode: PK-SA-HS-452

Object kenmerken
  • Huis