GROOT STUK NATUURLAND MET HUISJE

€ 29.999,- k.k.
Omschrijving

GROOT STUK NATUURLAND MET HUISJE

Huis - Stolberg, Harz

*** PUUR NATUUR! ***

In het historische en schitterende plaatsje Stolberg, midden in de overweldigende natuur van de Harz, ligt dit grote natuurland, avontuurlijk schuin op de heuvels met een eigen huisje! Dit is een heerlijke plek voor avonturiers en mensen die van rust houden.

Het huisje is ongeveer 4 x 6 m en heeft dus ca. 24 m2 om in te verblijven. Er is geen water en stroom maar dat kunt u oplossen door zonnepanelen en het opvangen van regenwater of zelf een bron (laten) slaan.

U zit hier aan de rand van Stolberg, en direct in de natuur die overal om het eeuwenoude historische plaatsje heen loopt. U keert hier bijna terug naar de Middeleeuwen, zo prachtig ziet het er allemaal uit. Google eens op Stolberg Harz en laat u verbazen door de foto-s.

Het is allemaal even mooi en u heeft op uw eigen land een betoverend uitzicht op het kasteel van Stolberg, en, inderdaad, dit is het slot waar Juliana van Stolberg vandaan komt. Hoe leuk is dat?! U zit hier midden in de historie.

 

Vraagprijs: 29.999,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.300,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 41.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-05-2024  Plaatsingscode: PK-SB-EB-625

Object kenmerken
  • Huis