GROOT STUK RECREATIEGROND MET KANSEN

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT STUK RECREATIEGROND MET KANSEN

Huis - Sangerhausen

***VERKOCHT***

Dit is een mooi recreatiekavel van maar liefst 5.000 m2 in de omgeving van Sangerhausen, centraal gelegen nabij de Harz en niet ver van het Thüringer Wald, makkelijk bereikbaar via snelwegen A38 en A71. Eigenlijk is dit een koopje, zo’n groot stuk grond voor zo weinig geld!

Het is dan ook wel een stuk grond met een verhaal. Het is een langwerpig kavel van zo’n 22 meter breed en circa 225 meter lang. Globaal is het verdeeld in 5 kleine kavels van elk ongeveer 1.000 m2. Een kavel met bungalow is verpacht voor een klein bedrag. De andere vier kavels zijn verwaarloosd en moeten opgeknapt worden, inclusief de bestaande bebouwing.

Er staan zo’n vijf huisjes, waarvan zoals reeds gemeld, een verpacht is. In een andere zou u zelf vakantie kunnen gaan vieren. En dan de overige drie stuks verder opknappen en doorverkopen of verhuren. Dan zit u er zelf voor niks, of maakt u nog winst ook! Wel moet er dan natuurlijk opgeknapt worden.

Verder is het geen bouwgrond maar recreatiegrond, dus aan beperkingen en voorschriften gebonden. Ook geen permanente bewoning of inschrijving bij de gemeente mogelijk. Maar er is water en stroom. Eigenlijk is dit ideaal voor iemand die lekker weg wil uit Nederland, de drukte ontvluchten en hier in Duitsland een nieuw bestaan wil opbouwen.

Je kan namelijk in een bungalow tijdelijk verblijven en van daaruit op zoek gaan naar een permanente verblijfplaats. Ondertussen verhuur je de overige twee bungalows voor 400 euro per week per stuk, dat is 800 euro per week samen. Dat is al 3.000 euro per maand inkomsten deze zomer! Het andere huisje moet volledig opgeknapt worden.

Dus wie wil er 3.000 euro per maand verdienen dit jaar? Dan moet je niet lang wachten en nu toeslaan!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT (ONDER VOORBEHOUD) ***

 

Vaste koopprijs: 25.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-05-21  Plaatsingscode: HJ-SH-PB-250  FS1050F15

Object kenmerken
  • Huis