GROOT STUK RECREATIEKAVEL VOOR WEINIG!

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT STUK RECREATIEKAVEL VOOR WEINIG!

Huis - Wartburgkreis

Dit is een mooi groot stuk grond, weliswaar vrij steil schuin omhoog lopend, maar toch met enige mogelijkheden en op een heerlijke locatie! In de Wartburgkreis in Thüringen, nabij het Thüringerwald en centraal gelegen tussen Eisenach en Mühlhausen.

Het is bijna 900 m2 groot en u heeft dus alle ruimte. Het is zowel van beneden benaderbaar als van boven, waar een onverharde weg langs loopt. Een riviertje stroomt beneden vlakbij vrolijk door het dal en er loopt een goed begaanbare openbare weg.

Er is een eigen bron aanwezig voor water maar als u echt wilt investeren kunt u ook water en stroom laten aanleggen. Momenteel loopt er een vooraanvraag voor een eventuele bebouwing. Omdat het zo schuin loopt is hier speciale toestemming voor nodig.

Let wel, het is recreatiegrond dus u mag altijd een blokhut of stacaravan plaatsen. Geen bouwgrond. Het is een heerlijk rustig en zalig plekje, voor heel weinig geld. Zalig uitzicht over de omgeving en de rivier.

 

Koopprijs: 12.500,- euro.

Incl. aankoopbegeleidingskosten.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-03-21  Plaatsingscode: HJ-ML-HS-232-H

Object kenmerken
  • Huis