GROOT TUINKAVEL MET BEBOUWING

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT TUINKAVEL MET BEBOUWING

Huis - Bendeleben

***IN OPTIE***

Dit grote stuk tuin ligt aan de rand van het barokdorp Bendeleben, nabij het Kyffhäuser Naturpark, centraal in Thüringen, Middenduitsland. Gunstig gelegen tussen Sondershausen, Bad Frankenhausen en het meer van Kelbra.

Dit grote tuinkavel meet bijna 1.000 m2 in de verhoudingen 9 m x ca. 110 m. Het is dus lang en smal en loopt enigszins schuin naar beneden af. Met oude bebouwing, een stenen huisje en nog wat aanbouwsels, in het kadaster vermeld als ca. 64 m2 bebouwd.

Het is een leuk stuk grond waar u zelf de mogelijkheden moet verkennen. Er is nu geen water en stroom. Dat zou wellicht opgelost kunnen worden door het slaan van een bron of het opvangen van regenwater. En het plaatsen van zonnepanelen of een stille generator.

De tuin is via twee zijden bereikbaar. U betaalt hier eigenlijk alleen de grondwaarde, de opstallen krijgt u er bij. Teveel voorstellingen of verwachtingen van het huisje heeft geen zin, het gaat hier eigenlijk alleen om de grond.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / IN OPTIE / GERESERVEERD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 6.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-06-21  Plaatsingscode: PK-BL-HS-264

 

Object kenmerken
  • Huis