GROOT VAKANTIEHUIS MET 7 KAMERS

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

GROOT VAKANTIEHUIS MET 7 KAMERS

Huis - Sieber, Harz

Volledig woonklaar en geheel gebruiksgereed is dit grote vakantiehuis midden in de natuur van de Harz. Minstens 15 personen kunnen hier tegelijk overnachten en daardoor is dit fraaie pand geschikt voor zowel een grote familie als groepen en partijen.

U kunt hier dus nu een mooi pand verwerven waar u zelf als eigenaar heerlijk in kunt verblijven met uw vrienden en familie. Of u koopt het als investering en gaat door met de verhuur, zoals de huidige eigenaren ook al doen. Er zijn volop mogelijkheden.

Het huis is vrijstaand gelegen aan een rustige doorgaande weg de Harz in, vanaf het stadje Herzberg am Harz. Het ligt aan de westkant van de Harz, in Landkreis Göttingen, Niedersachsen. Niet ver van Sankt Andreasberg en Braunlage, geliefde wintersportplaatsen.

Het heeft aan de zijkant een tuin waar het goed toeven is. Ook daar een vrijstaande garage. Verder parkeren kunt u langs het huis of in de extra garage daar achter. Daarnaast vindt u aan de achterkant twee opslagruimtes en nog meerdere ruimtes. Het huis heeft een ruime droge kelder.

Op de begane grond heeft u een mooie ruime entree, een grote smaakvol ingerichte woonkamer en een open keuken met volop zitgelegenheid. Verder nog een aparte serre, een slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping twee slaapkamers.

Het huis is voorzien van centrale verwarming op gas en is direct woonklaar, op een paar kleine schoonheidsfoutjes en wat minimale afwerking na. Ook buitenom moet er enig onderhoud gepleegd worden maar dat is allemaal goed te doen. Belangrijk is dat u meteen kunt draaien en verblijven.

Momenteel vragen de huidige eigenaren tussen de 600 en 900 euro per week, bij max. 8 personen. Gaat u voor de volledige bezetting van 15 personen, dan worden bedragen gevraagd tussen de 900 en 1.400 euro per week. Gemiddeld zit u dus op ca. 950 euro per week.

Bij een bezetting van een half jaar helemaal volgeboekt zit u al op een rendement van ca. 16 % en dat kunt u alleen nog maar uitbreiden als u zich hier volledig voor inzet. Dit rendement is gebaseerd op de huidige vraagprijs die zes cijfers beslaat.

Dus als investering of belegging is het heel interessant maar ook gewoon als aankoop voor familiehuis of weekendhuis. U heeft hier dan een zalig groot huis, midden in de natuur van de Harz, vlakbij het gezellige stadje Herzberg am Harz met alle faciliteiten.

 

Prijs op aanvraag.

Servicekosten op aanvraag.

 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 29-10-22  Plaatsingscode: PK-SI-HS-450

 

 

Object kenmerken
  • Huis