GROOT VRIJSTAAND HUIS AAN DORPSRAND

€ 27.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT VRIJSTAAND HUIS AAN DORPSRAND

Huis - Anrode Thüringen

Dit is een prachtig huis op een mooie plek, geheel vrijstaand helemaal aan de rand van een klein dorpje in de Unstrut-Hainich-Kreis in Thüringen. Mooi centraal gelegen tussen de steden Mühlhausen en Leinefelde-Worbis. Makkelijk bereikbaar via snelweg A38 en ook niet ver van Wanfried en Eschwege in Hessen. De locatie is schitterend, aan de dorpsrand, met een grote tuin en helemaal vrij.

Uiteraard moet het huis opgeknapt worden maar daar is de prijs ook naar. Het huis zelf is ruim en licht met goede afmetingen van ongeveer 10 x 6 meter. Het kavel zelf beslaat zeker 650 m2 dus u heeft een heerlijk grote tuin die ook van achteren bereikbaar is. Daar zit u ook fantastisch, met een klein bosje en een kabbelend stroompje. Volop ruimte dus.

Het huis heeft water en stroom dus u kunt meteen aan de slag met opknappen. De centrale verwarming is verwijderd dus dat zult u ook opnieuw moeten aanleggen. Er is ook gas. Beneden heeft u een woonkamer met kleine kamer ensuite, daarachter een tweede kamer, met weer extra ruimte. De keuken bevond zich in de aanbouw achter het huis, iets naar beneden. Daarachter weer de nog te realiseren badkamer.

Er is ook een serre achter het huis en een aanbouw met schuurtjes. Daarachter de deels verwilderde tuin. Boven vindt u een slaapkamer met zijkamer en achter nog een kleine zijkamer. Dan ook nog een vaste trap naar de schuine zolder. Naast het huis is een poort met toegang tot de achtergelegen tuin. Dit kan een prachtig huis worden! Voor eigen bewoning, als vakantieverblijf of voor de permanente verhuur aan Duitsers. Net wat u zelf wilt.

 

Vraagprijs: 27.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-09-19  Plaatsingscode: PK-LF-HK-052
Object kenmerken
  • Huis