GROOT VRIJSTAAND HUIS RUSTIG GELEGEN

€ 50.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT VRIJSTAAND HUIS RUSTIG GELEGEN

Huis - Allstedt, dorpje

In een klein dorpje nabij het stadje Allstedt (Sachsen-Anhalt), en centraal gelegen tussen Sangerhausen, Lutherstadt Eisleben en Artern, staat dit vrijstaande huis met veel ruimte op ca. 450 m2 eigen grond. Het huis heeft een woonoppervlakte van ca. 125 m2 met 5 kamers.

U heeft hier dus volop ruimte! Het is zalig gelegen aan het einde van een soort achterafstraatje, waardoor u heerlijk privé zit met volop vrije ruimte om u heen. Het huis verkeert in een achterhaalde staat maar dat is een kwestie van opknappen. En dat loont zeker de moeite!

Ondanks de afgelegen ligging zit u hier toch vlakbij de snelwegen A38 (Kassel/Hannover-Leipzig/Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt). De Harz is vlakbij en ook het Thüringer Wald is goed bereikbaar. Dit kan een ideaal vakantiehuis worden of woonhuis voor permanent verblijf.

 

Vraagprijs: 50.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, hier in de orde van grootte van 5.250 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-05-22  Plaatsingscode: PK-NS-GO-378-B

Object kenmerken
  • Huis