GROOT WINKELPAND IN HARZ STADJE

€ 59.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT WINKELPAND IN HARZ STADJE

Huis - Harzgerode

Dit is een prachtig pand en een buitenkansje voor iemand die een nieuwe toekomst wil opbouwen in Middenduitsland, prachtig in de natuur van de Harz, in het centrale middelpunt van dit natuurgebied, in het kleine maar levendige stadje Harzgerode.

Het is een groot pand dat uitnodigt tot creatieve ideeën. Van bed and breakfast tot motorhotel en van galerie tot tweedehands winkel, de mogelijkheden zijn legio en u heeft er echt de ruimte voor!

Het is een groot winkelpand met twee winkelruimten en bijbehorende woningen. Vroeger was het een drogisterij annex apotheek. Oude details zijn nog goed zichtbaar. De begane grond beslaat zeker zo’n 150 m2 aan bruikbare oppervlakte.

Een mooi groot pand met zijruimten voor bureau, opslagruimten en kleine fotostudio, tevens een binnenplaats met oude stadsmuur. Tweede binnenplaats met opgang naar schuren en woonhuis. Daarbij grote garage en diverse opslagruimten.

Op de benedenverdieping heeft men een oudere maar werkende elektrische installatie, verwarmingsketel met olie-opslag, de verwarming heeft  een eigen meterkast, oude stijl.

De bovenverdieping omvat zo’n 100 m2 en heeft 2 badkamers, een keuken, woonkamer, eetkamer en 4 ruimten die als slaapkamer kunnen dienen. Verder een mooie ruime beloopbare zolder.

Vanuit de eetkamer is er een kleine overdekte plek met trap van metaal naar een van de binnenplaatsen. Het hele pand ademt de sfeer van de vroegere DDR-stijl maar alles is goed onderhouden, schoon en direct te gebruiken.

Het huis ruikt schoon en fris. Er zijn veel ramen dus overal voldoende licht en de deuren en ramen functioneren goed. Op de bovenetage is een moderne stroomverdelerkast.

Ook zeer geschikt voor ombouw tot vakantie-appartementen, of deels zelf bewonen en de rest verhuren als vakantiewoning. Veel tekst is hier eigenlijk overbodig, laat de foto’s voor zichzelf spreken en kom dan een keer kijken op locatie! Het is zeker de moeite waard.

Wie gaat hier een nieuwe toekomst tegemoet?

 

Vraagprijs: 59.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-09-20  Plaatsingscode: HJ-HG-HS-201-H
Object kenmerken
  • Huis