GROOT WOON/WINKELPAND IN HARZ

€ 119.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT WOON/WINKELPAND IN HARZ

Huis - Benneckenstein, Harz

***AANGEPASTE PRIJS: 119.000 EURO!!!***

Dit mooie grote woonhuis met winkelpand ligt in het stadshart van het kleine plaatsje Benneckenstein, midden in de Harz. Door de gunstige ligging en zee aan ruimte biedt het object vele mogelijkheden. Wonen en werken, maar ook als pension of bed and breakfast, of door verhuur als losse appartementen, het is allemaal mogelijk.

Oorspronkelijk was het een slagerij met woonruimtes. Op de begane grond was de winkel en de werkruimtes, maar ook een woning, garage, binnenhof en tuin of parkeergelegenheid achter het huis. De woning beneden heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Meer naar achteren beneden waren de vele werkruimtes en opslagruimtes en daar was nog een separate woning gerealiseerd. Boven de winkel was nog een woonruimte van zo’n 15 x 8 meter. Volop ruimte dus overal. Het moet zeker mogelijk zijn hier zo’n 6 appartementen te realiseren.

En dat midden in het centrum van het stadje, centraal in het fraaie natuurgebied van de Harz gelegen. Met alle faciliteiten binnen handbereik zoals winkels en supermarkt. De Harz is toeristisch in opmars en al erg in trek bij de Duitsers zelf. Verhuren als vakantiegelegenheid biedt dan ook zeker mogelijkheden.

Het pand staat op eigen grond van circa 700 m2. Daarvan is ruim 500 m2 aan bebouwde oppervlakte. In totaal is er zeker meer dan 350 m2 aan woonruimte beschikbaar, indien niet meer. Het geheel verkeert in redelijke staat en zou in principe direct betrokken kunnen worden. Elektriciteit is vernieuwd, centrale verwarming via gas en uiteraard water en afwatering.

Het heeft nu al 3 woningen, een winkelruimte, tuin, terras, 3 garages, 3 schuurtjes en nog 3 parkeerplaatsen. Ook nog een grote zolder, kelders en nog veel meer bergruimtes en opslag. Hier heeft u heel veel mogelijkheden!

 

Vraagprijs was: 139.000,- euro.

KOOPPRIJS NU: 119.000,- EURO!!!

Bemiddelingskosten: 5 %

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-01-21  Plaatsingscode: PK-BS-HD-224

 

Object kenmerken
  • Huis