Woon/winkelpand in klein stadje

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Woon/winkelpand in klein stadje

Huis - Walkenried

Dit grote woon/winkelpand staat op de hoek van een doorgaande weg en een winkelstraatje in een klein stadje, in Landkreis Nordhausen, op de grens van Thüringen en Niedersachsen.

Het is een groot pand met veel mogelijkheden en heel veel ruimte.

Momenteel heeft de bank een behoorlijke vinger in de pap en is het dus mogelijk dit object aan te schaffen tegen een fractie van de werkelijke waarde, om een gedwongen veiling en executieverkoop te voorkomen.

Prijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-04-19  Plaatsingscode: PK-ER-HS-013
Object kenmerken
  • Huis