Woon/winkelpand voor klein spotprijsje

€ 22.500,- k.k.
Omschrijving

Woon/winkelpand voor klein spotprijsje

Huis - Nordhausen, nabij

Dit gigantische woon-winkelpand staat in een leuk en levendig stadje nabij de grote stad Nordhausen. Goed en snel bereikbaar via snelweg A38 en met ruim 6.000 inwoners best een flink plaatsje. Met alle faciliteiten zoals winkels, restaurants, supermarkten etc. Dit grote pand staat in de hoofdstraat van het stadje en is via een zijstraat te bereiken en ook nog via het straatje achter het pand. Het heeft een begane grond, twee verdiepingen en nog eens een zolderverdieping. Het pand staat op een grondkavel van 372 m2 en heeft aan woon/winkel-oppervlakte zo’n 260 m2. Echt alle ruimte heeft u dus. Eigenlijk bestaat het uit twee aparte grote panden. Twee voor de prijs van één!

Wel moet het hele pand van onder tot boven en zowel binnen als buiten ingrijpend gerenoveerd worden. Maar met een dergelijke goedkope koopprijs heeft u nog wel wat ruimte in uw budget, hopelijk. Houdt rekening met forse investeringen en heel veel werk. Maar dan heeft u een formidabel pand. De benedenverdieping kunt u bijvoorbeeld verhuren en ook nog een andere verdieping. Dan houdt u voor uzelf een hele verdieping en zolder over. Als alles verhuurd is, woont u eigenlijk gratis. En dan heeft u nog een twee pand over om te ontwikkelen. Kassa dus! De voorgevels behoren tot beschermd stadsgezicht en moeten zo blijven. Wellicht kunt u daar ooit ook nog weer eens wat subsidie voor lospeuteren.

Koopprijs: 22.500,- euro. Makelaarskosten: 2.750,- euro.

 

De plaatsbepaling is bij benadering. Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina.

 

Object kenmerken
  • Huis