Groot woonhuis in dorpje in natuur

€ 38.000,- k.k.
Omschrijving

Groot woonhuis in dorpje in natuur

Huis - Kyffhäuserland

Dit grote woonhuis staat aan de rustige doorgaande straat van een stil dorpje in de gemeente Kyffhäuserland, midden in de natuur. U zit vlakbij Sondershausen, Bad Frankenhausen en verderop Sangerhausen en Erfurt. Het huis bestaat eigenlijk uit twee woon-eenheden, verdeeld over twee verdiepingen. Ideaal dus om te verhuren of om zelf te gebruiken als groot vakantiehuis.

In totaal is er meer dan 160 m2 woonoppervlakte dus u heeft binnen alle ruimte. Ook buiten is er nog een tuintje achter het huis en wat schuurtjes. Alles staat op eigen grond van 250 m2. Er is een kelder en een zolder. Dak, kozijnen, vloeren en meer zijn allemaal al vernieuwd. Toch moet er wel weer wat gebeuren want door een paar huurders is het huis weer helemaal uitgewoond.

Het huis is op de openbare riolering aangesloten en een aanbouw zit noch op de oude Klärgrube. Er is een nieuwe centrale verwarming op een oliegestookte installatie. Ook is er een aardgasaansluiting. De tuin achter het huis kan niet vanaf de straatkant bereikt worden. Wel is er nog een aparte tuin, aan de rand van het dorp, van ongeveer 500 m2 die bij het huis hoort.

 

Vraagprijs: 38.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-07-19  Plaatsingscode: PK-GO-HS-037

 

Object kenmerken
  • Huis