Groot woonhuis in leuk gezellig stadje

Verkocht
Omschrijving

Groot woonhuis in leuk gezellig stadje

Huis Verkocht - Landkreis Nordhausen

VERKOCHT

Dit grote woonhuis biedt een zee aan ruimte en heeft achter ook nog een leuk tuintje zodat u toch heerlijk buiten kunt zitten. Het ligt aan de rand van een gezellig en authentiek stadje in het Landkreis Nordhausen in Thüringen, op nog geen 5 minuten van de snelweg en toch middenin de natuur met veel bossen en heerlijke velden met bijbehorende uitzichten nabij.

Er zijn ongeveer 6.000 inwoners en dat is gezellig druk maar ook weer niet al te massaal. Dit is onbetwist een van de leukste stadjes in de omgeving met veel prachtige oude panden gezellige antiekwinkeltjes. De gehele binnenstad wordt opgeknapt en alles wordt gerenoveerd. Het is nu tijd om toe te slaan en mee te liften op deze ontwikkeling. Het stadje ligt aan de voet van een paar grote bergen en daar zijn veel toeristische optrekjes en buitenhuizen.

Dit massieve woonhuis ligt aan de rand van het stadje op een leuke plek en vlakbij een visvijver en een verzameling volkstuintjes. Regelmatig staan daar optrekjes te koop en al voor een paar honderd euro heeft u daar uw eigen natuurparadijsje. En dat letterlijk om de hoek! Het woonhuis zelf is ruim en heeft een woonoppervlakte van 150 m2.

Dat is verdeeld over 7-8 kamers met nog een ruimte voor een keuken twee badkamers. Het perceel zelf is toch nog 350 m2 groot en voor een stadje is dat best groot. Van binnen moet alles opgeknapt worden maar het dak is dicht en de constructie is goed. Verwarming moet aangelegd worden maar daar hebben ze in Duitsland makkelijke oplossingen voor, o.a. met lokale elektrische convector-verwarming. Eenvoudig inpluggen en klaar. Ook ligt beneden in de kelder al een gas-aansluiting op het openbare net.

Dit stadje is zich volop aan het ontwikkelen en overal voel je de oude sfeer en zie je de pracht en praal van vroeger. Dit is absoluut een goede investering voor de toekomst. Ook zeer goed verhuurbaar en met prima rendement.

Interieur-foto’s op aanvraag beschikbaar.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling op de kaart hieronder is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis