GROOT WOONHUIS IN LEUKE STAD

€ 82.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT WOONHUIS IN LEUKE STAD

Huis - Sangerhausen

Dit grote woonhuis staat op een goede plek, vlakbij het centrum van de gezellige stad Sangerhausen, in een rustige zijstraat nabij de in/uitvalsweg van het drukke plaatsje. Ook vlakbij aansluiting op de snelwegen A38 en A71 dus qua bereikbaarheid zit u hier goed.

Het massief gebouwde woonhuis beschikt over ongeveer 120 m2 woonruimte, verdeeld over zes kamers met keuken, twee badkamers en 3 wc’s. Dit is dus in alle opzichten geschikt voor royale bewoning, voor groot gezin of vriendengroep.

Het heeft achter een klein plaatsje met nog een schuur of aanbouw, net hoe je het wilt noemen. Het rijtjeshuis heeft daarachter een braakliggend stuk grond met daarachter weer een school. Evengoed zit u hier dus redelijk vrij.

Het kavel zelf is 129 m2 groot. met een bebouwde oppervlakte van het huis van ongeveer 70 m2. Het huis bevindt zich over het algemeen in originele staat.

 

Vraagprijs: 82.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-20  Plaatsingscode: PK-SH-HS-138
Object kenmerken
  • Huis