GROOT WOONHUIS IN MIDDELEEUWS STADJE

€ 157.500,- k.k.
Omschrijving

GROOT WOONHUIS IN MIDDELEEUWS STADJE

Huis - Stolberg

Dit mooie woonhuis staat in het schitterende stadje Stolberg, midden in de natuur van de Harz, met het prachtige slot van Juliana van Stolberg hoog boven het Middeleeuws ogende plaatsje uittorenend. Stolberg is zomer en winter een geliefd oord voor toeristen en dagjesmensen, hier is altijd wel wat te doen. Het is dan ook een klein maar levendig plaatsje.

Dit woonhuis staat in een rustig zijstraatje, aan de bovenkant van het stadje. Met 10 kamers, 3 badkamers en een woonoppervlakte van zo’n 188 m2 is het geschikt voor grote groepen of families. Het huis is gebouwd in 1980 en verkeert dan ook in goede staat. Bovendien is er een grote tuin (uniek in zo’n plaatsje!) en staat het op eigen grond van ruim 1.000 m2.

In Stolberg mag je nergens parkeren binnen in het oude stadsgedeelte dus twee eigen parkeerplaatsen op eigen grond zijn dan wel heel erg handig! De grote tuin bevindt zich achter het huis, schuin omhoog en direct aan de rand van het plaatsje. U kijkt en loopt hier eigenlijk zo de natuur in!

 

Vraagprijs: 157.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-11-19  Plaatsingscode: PK-ST-HS-084
Object kenmerken
  • Huis