GROOT WOONHUIS MET VEEL GROND

€ 95.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT WOONHUIS MET VEEL GROND

Huis - Ebeleben

Dit is een ruim woonpand op een groot stuk eigen grond van meer dan 4.000 m2. Hier heeft u dus werkelijk alle ruimte! Het staat in de omgeving van het stadje Ebeleben aan de doorgaande weg, dus goed bereikbaar.

Al met al heeft het grote woonhuis zeker 16 kamers een een gezamenlijke woonoppervlakte van zo’n 480 m2. Hier kunt u dus echt aan de slag! Wel moet alles opgeknapt en gemoderniseerd worden.

Tussen 2000 en 2014 is er wel steeds het een en ander opgeknapt en bijgebouwd maar om het helemaal naar wens te krijgen, moet er nog wel wat gebeuren.

 

Vraagprijs: 95.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-11-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-074
Object kenmerken
  • Huis