GROOT WOONKLAAR HUIS MET MOOIE TUIN

€ 79.000,- k.k.
Omschrijving

GROOT WOONKLAAR HUIS MET MOOIE TUIN

Huis - Helbedündorf

*** AANRADER !!! ***

Dit grote huis wordt volledig ingericht en gemeubileerd verkocht en is zodoende direct te gebruiken als vakantiehuis of woonhuis. Gelegen in een piepklein dorpje middenin de bossen met rondom natuur. Het huis beschikt over een grote tuin, een binnenhof en een paar flinke schuren en werkruimtes.

Ideaal voor mensen die veel ruimte nodig hebben en toch van rust en stilte houden. Het ligt aan een rustige doorgaande weg en heeft aan de voorkant links het woonhuis, dan de grote toegangspoort en dan nog een flinke garage van ca. 28 m2.

De gezellige binnenhof is zeker 280 m2 groot en heeft een waterbron met put, een ingebouwde gastank voor de verwarming en het warme water en de oude septic tank is omgebouwd tot opvangtank voor regenwater. Het huis is aangesloten op de riolering.

De grote schuur met werkplaats is meer dan 200 m2 groot en dan is daar ook nog een zolder. Verder zijn er nog bijgebouwtjes van ong. 50 m2 groot. Achter de bebouwing vindt u de fraaie tuin van bijna 800 m2 groot met zalige naaldbomen en een piepklein beekje.

Hier zit u helemaal afgesloten van de buitenwereld, in alle rust en met volop privacy. De tuin is van prima formaat, heerlijk ruim maar ook weer niet zo groot dat u er elke dag werk aan heeft. Ideaal dus! U zit hier als een vorst en heeft helemaal van niets of niemand last.

Alles blijft achter, dus niet alleen de werkplaats met dure apparatuur, maar ook de gehele houtvoorraad en in het woonhuis de complete inrichting met alle meubilair en kasten etc. Alleen wat persoonlijke zaken en boeken en schilderijen worden meegenomen.

U kunt dus direct intrekken, hoe handig is dat?! U komt het huis binnen via de windvang waarna een ruime hal volgt. Op de begane grond een ruime dubbele woonkamer, de keuken met voorraadkamer erachter en nog een kamer die opgeknapt moet worden.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop met in totaal 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Daarboven nog een flinke en lichte zolder. Het huis heeft centrale verwarming (via de gastank) maar er is ook lokale extra verwarming via houtkachels, puur voor het gemak en voor de sfeer.

Dit is echt een droomhuis, met heel ruimte en een zalige tuin en comfortabele binnenhof. De Duitse belastingdienst heeft het geheel in de boeken staan met een geschatte waarde van 152.000 euro dus de huidige verkoopprijs is echt een koopje!

Wacht niet te lang en sla nu uw slag. Er zijn meer kapers op de kust!

 

Koopprijs: 79.000,- euro k.k.

incl. inrichting en meubilair

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

= makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 9.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van in totaal 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 95.500,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-06-2024  Plaatsingscode: PK-FR-ZE-640

Object kenmerken
  • Huis