Groot woonpand midden in stadshart

€ 48.600,- k.k.
Omschrijving

Groot woonpand midden in stadshart

Huis - Nordhausen

Dit massieve oude pand staat letterlijk midden in het centrum van een charmant klein stadje in de directe omgeving van Nordhausen. Het kijkt uit op het stadsplein met allerlei gezellige winkeltjes. Het pand zelf heeft twee woon-eenheden die momenteel niet verhuurd of bewoond zijn. Het pand is ook via de achterkant te bereiken en heeft daar op eigen grond nog meerdere garages staan die momenteel wel verhuurd zijn. Dit is een prima beleggingspand voor een zeer voordelige prijs.

Het pand stamt uit 1635 en is dan ook een monument. Het woonverblijf op de begane grond heeft een woonoppervlakte van 63 m2. Het woonverblijf op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 106 m2. Beide etages hebben een keuken en een badkamer. Het gehele pand staat op eigen grond van in totaal 453 m2.

 

Koopprijs: 48.600,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis