GROTE BOERENHOEVE MET VEEL RUIMTE

Onder aanbieding
Omschrijving

GROTE BOERENHOEVE MET VEEL RUIMTE

Huis - Bleicherode

***IN OPTIE***

Dit is echt een prachtig object, met heel veel ruimte en dito mogelijkheden. Een groot oud boerenwoonhuis met heel veel stallen en schuren, in totaal een bebouwde oppervlakte van bijna 500 m2 op eigen grond van maar liefst 1.500 m2. Hier kunt u uw dromen realiseren. Gunstig gelegen in een schilderachtig dorpje in Landkreis Nordhausen, vlakbij de natuur van de Harz en goed bereikbaar via snelweg A38.

Het object ligt aan de voorkant aan de rustige dorpsstraat en is ook van achteren bereikbaar via een goede weg, zodat u aan twee kanten op uw eigen terrein kunt komen. Voorheen was het een Vierseitenhof met daarachter het stuk land. Tegenwoordig is het een Dreiseitenhof met dus ene gezellig eigen binnenhofje, en daarachter de heerlijk grote tuin.

Het hoofdgebouw is het woonhuis en dit beslaat minimaal 185 m2, dus u heeft in totaal zeker ongeveer 300 m2 woonruimte tot uw beschikking. Op de begane grond vindt u de woonkamer, zijkamer, eetkamer, keukenruimte en badkamer. Boven heeft u een ruime hal, zeker zes kamers en dan nog eens vier oude bodenkamers (vroeger voor de knechten).

In totaal heeft u dus nu al dertien kamers tot uw beschikking. Daarboven nog eens een immense zolder, over de volledig bebouwde ruimte, met dus ongeveer een oppervlakte van zo’n 180 m2.

In de aanbouw beneden bevindt zich een grote oude waskeuken met oud toilet. Verder zijn daar nog stallen, schuurtjes en ruimtes, ook weer met een zolderruimte daarboven. Dit heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 120 m2.

Aan de andere kant vindt u de grote schuur met stallen, garages en ook weer een immense hooizolder van zo’n 180 m2. Het geheel is voorzien van een oude houten galerij. Hier kunt u werkelijk alle kanten op, dit is gigantisch qua ruimte en mogelijkheden.

Uiteraard is alles oud en origineel, en ademt het de sfeer van 100 jaar geleden. Maar het is absoluut geen bouwval, zeker niet, alles lijkt solide en degelijk. In principe is alles direct bewoonbaar en kunt u van daaruit verder gaan met opknappen en renoveren.

Er is water, stroom, afwatering via riool en in de straat ligt zelfs al een gasaansluiting. Er is ook nog een grote kelder en achter op het kavel staat nog een oude houten schuur van ongeveer 60 m2. Dit biedt kansen voor een groot gezin, vriendengroep, woongemeenschap of voor mensen met veel dieren, honden, paarden, varkens, geitjes, noem maar op.

Beschikbaarheid: maart/april 2020.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE ***

 

Prijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-09-19  Plaatsingscode: PK-TB-HS-057
Object kenmerken
  • Huis