Grote bungalow aan rand Harz natuur

Verkocht
Omschrijving

Grote bungalow aan rand Harz natuur

Huis Verkocht - Südharz

VERKOCHT

Deze prachtige grote bungalow staat schuin op de berg, aan het eind van het dorp, waar de bergen en bossen van het Harz Naturpark beginnen. U zit hier op een heerlijk plekje, midden in het groen, hoog gelegen en met mooi uitzicht over de omgeving. De bungalow staat in totaal op eigen grond van ongeveer 1.150 m2 met eigen oprit naar de garage annex werkplaats/opslagruimte.

Het plekje is helemaal achteraan bij het rustige dorpje, waar geen doorgangsverkeer komt. Direct hier aan grenst de natuur en u wandelt zo de bossen in. Toch ligt het dorpje ook weer niet al te ver van snelweg A38 en dat is handig voor de bereikbaarheid. Al met al een zalige plek, volop rust en ruimte en waar het nog echt stil is.

De bungalow zelf is solide gebouwd en heeft zomer en winter stroom en water. Er zijn een paar leuke terrasjes en omdat u hoog bovenop de schuine helling zit, heeft u echt een mooi uitzicht. De recreatiewoning is oud en gedateerd maar, naar Duitse maatstaven, redelijk onderhouden. Er is een ruime woonkamer, een kleine keukenruimte, een klein slaapkamertje en een grote slaapkamer. Ook een kleine maar knappe badkamer met douche.

Wie dit nu koopt, kan dit voorjaar al heerlijk vakantie vieren en heeft een mooi buitenverblijf voor de toekomst. Het object is gebouwd in 1974 en heeft een woonoppervlakte van ong. 64 m2. Dak, badkamer en kozijnen zijn recent vernieuwd. Afwatering vindt plaats via Klärgrube.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-02-19  Plaatsingscode: HS-BR-GB
Object kenmerken
  • Huis