GROTE GASTHOF MET IMMENSE TUIN

€ 279.000,- k.k.
Omschrijving

GROTE GASTHOF MET IMMENSE TUIN

Huis - Sondershausen

Deze grote en goed onderhouden Gaststätte ligt aan de doorgaande weg tussen Erfurt en Sondershausen en het gaat hier dus echt om een goede zichtlocatie. Het staat op eigen grond van bijna 3.000 m2 en het heeft dus een immense tuin met gezellig terras.

Hier heeft u meerdere keuzes: u kunt hier gaan wonen en genieten van de heerlijke tuin en de gevarieerde omgeving. Maar u kunt natuurlijk ook gaan draaien met de zaak en dan heeft u een perfecte woon-werklocatie. Er is een gebruiksoppervlakte van ruim 300 m2 dus dat is natuurlijk fors.

Er is een grote oude gewelfkelder waar een schietbaan van gemaakt is. Er is een restaurantgedeelte met bar, grote woonkeuken, prima badkamer, gezellige grote woonkamer, twee garages, sanitair, en dan boven vijf kamers. De tuin is een ware trekker, hier kan je heerlijk genieten en ontspannen.

Er is centrale verwarming. Verder is het pand voorzien van alle faciliteiten en voorzieningen. Het geheel is direct gebruiksklaar. Dit is werkelijk een zeer fraai pand in goede staat. Geschikt voor diverse doeleinden.

 

Vraagprijs: 279.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 5 %.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering en overdracht etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 49.500 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten en inventaris een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-08-22  Plaatsingscode: PK-GR-DI-423-B

 

Object kenmerken
  • Huis