GROTE TUIN OP MOOIE PLEK NABIJ STAD

Onder aanbieding
Omschrijving

GROTE TUIN OP MOOIE PLEK NABIJ STAD

Huis - Sondershausen Thüringen

*** IN OPTIE ***

Dit is een mooi groot stuk tuingrond, met achteraan een oud houten huisje, met vrij uitzicht over de velden. U zit hier aan de rand van de stad, verhoogd gelegen, met aan de bovenrand een mooi bos met wandelgelegenheden en aan de zijkant heerlijke landerijen.

Het is een verzameling van allemaal stukjes eigen grond, deels bebouwd en sommigen weer niet. Stroom is aanwezig, water helaas niet. Het stuk grond omvat ongeveer 500-600 m2 en heeft meerdere fruitbomen.

 

*** IN OPTIE / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD ***

 

Koopprijs: 9.995,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 800-1.000 euro

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-07-20  Plaatsingscode: PK-BE-HS-174
Object kenmerken
  • Huis