HEEL VEEL RUIMTE AAN BOSRAND

€ 89.000,- k.k.
Omschrijving

HEEL VEEL RUIMTE AAN BOSRAND

Huis - Grosslohra, Nordhausen

Aan de dorpsrand gelegen, grenzend aan het bos en de berg waarboven een oude burcht staat, ligt dit grote huis met zes kamers en heel veel ruimte. Keuken en badkamer zijn in goede staat, verwarming is aanwezig maar oud en moet uitgebreid worden. Deels is er vloerverwarming.

In totaal is er zo’n 160 m2 aan woonoppervlakte beschikbaar en dat is natuurlijk heel ruim. Ook het kavel zelf is mooi groot en loop schuin naar achteren toe, waarbij ook nog een grote gemetselde schuur vlakbij het huis staat. Wat een mogelijkheden! U heeft bijna 700 m2 eigen grond tot uw beschikking.

Het staat in een klein dorpje in de Landkreis Nordhausen, vlakbij Bleicherode, en met prima aansluiting op snelweg A38 op nog geen paar minuten afstand. U zit aan de rand van een zalig natuurgebied, met bossen en bergen, heuvels en dalen, velden en landerijen. Er stroomt een piepklein riviertje vlakbij.

 

Vraagprijs: 89.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 8.500 euro. Sowieso moet er voor wettelijke Nebenkosten een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 26-07-22  Plaatsingscode: PK-FL-KH-414-B

 

 

Object kenmerken
  • Huis