HEEL VEEL RUIMTE VOOR WEINIG GELD

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

HEEL VEEL RUIMTE VOOR WEINIG GELD

Huis - Sondershausen, dorpje

*** DIT OBJECT IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit is een groot object met een zee aan ruimte! Het is een voormalige oude en karakteristieke schuur, die nu is verdeeld in drie woon-eenheden. Dit grote pand staat op de kopse kant aan de oostzijde. U heeft er ook een groot stuk eigen grond bij. In totaal gaat het om 650 m2 eigen grond, dus u heeft nog een leuke tuin en volop mogelijkheid om de auto te parkeren.

Het geheel staat in een klein dorpje in de nabijheid van het stadje Sondershausen. Landelijk gelegen en aan de rand van het dorp. Het geheel heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 220 m2, uw deel van het pand bestaat uit 16 x 13 m. Aan woonoppervlakte heeft u zeker zo’n 400 m2 tot uw beschikking. Op de begane grond zijn de oude stallen en opslagruimtes, dan zijn er twee verdiepingen die in staat van verbouwing verkeren en u heeft nog een eigen zolder.

Op het gedeelte waar het pand aansluit op het middengebouw, zit er boven op de grote zolder geen afscheiding. U kijkt dus zo over het gigantische dakgedeelte heen, een indrukwekkend gezicht! Dit is een pand met mogelijkheden en een gebouw met een verhaal. Verder moeten er in een eventuele koopafwikkeling nog wat plooitjes rechtgestreken worden, dus houdt u daar bij voorbaat rekening mee.

Het pand heeft een woonbestemming en eigen officiële adres-aanduiding dus mogelijkheid tot inschrijving bij de gemeente.

 

*** DIT OBJECT IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 1.350,- euro

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-08-20  Plaatsingscode: PK-OS-HS-180
Object kenmerken
  • Huis