HEERLIJK HUIS MET GROTE TUIN

€ 54.000,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK HUIS MET GROTE TUIN

Huis - Ebeleben

*** RUSTIG GELEGEN ***

In een klein dorpje nabij het stadje Ebeleben, midden in het hart van Duitsland, staat dit grote huis met veel ruimte. Ideaal gelegen aan een ruime rustige straat met middenin een klein stromend beekje. Hoe idyllisch is dat?!

Het geheel staat op een kavel van bijna 1.900 m2 dus u heeft hier werkelijk alle ruimte. Aan de straatkant vindt u het woonhuis met grote toegangspoort. Daarachter een gezellige ruime binnenhof met daarachter weer een schuur.

Daarachter de grote tuin die helemaal naar achteren doorloopt en ook van daaruit te benaderen. Hier kunt u van alles. Dieren houden maar bijvoorbeeld ook een camper of caravan plaatsen. Wat een zalige ruimte!

Het woonhuis zelf heeft op de begane grond een grote hal, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en nog een ruimte. Boven zijn er dan twee slaapkamers en nog meer ruimtes. Op de binnenhof zijn nog diverse schuurtjes en stallen.

U heeft hier werkelijk een heerlijk plekje, met heel veel ruimte en blijvend rustig gelegen.

 

Koopprijs NU: 54.000 euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.700,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 70.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 07-07-2023  Plaatsingscode: PK-HS-OS-561

 

Object kenmerken
  • Huis